Results for Lacpleša dienas skrejiens 2018 - 08-nov.-2018 - 4 apli

...return to index

4 apli - Results

1,2km

Pos No. Name Club Class Time Behind
1st 64 Andis Gailis Valmieras velo vienība V60 00:17:53  
2nd 59 Ritvars Klapars Burkānciems V60 00:19:04 +00:01:11
3rd 58 Valdis Tilts Vaidava V60 00:19:11 +00:01:18
4th 47 Mārtiņš Mežsargs Siguldas sporta skola V14 00:20:43 +00:02:50
5th 50 Krists Turauskis Siguldas sporta skola V14 00:20:45 +00:02:52
6th 115 Atis Saulītis Vaidava V14 00:22:01 +00:04:08
7th 89 Marta Luize Pētersone VSK Noskrien/ Kocēnu novads S14 00:22:05 +00:04:12
8th 42 Kārlis Bitmanis Kocēnu sporta skola V14 00:22:15 +00:04:22
9th 38 Artis Matīss Fogels Kocēnu sporta skola V14 00:22:34 +00:04:41
10th 131 Ivars Eglītis Zilaiskalns V60 00:22:44 +00:04:51
11th 119 Nora Baranovska Burkānciems S60 00:23:06 +00:05:13
12th 40 Pēteris Gailis Kocēnu sporta skola V14 00:23:14 +00:05:21
13th 95 Dinija Pinkule Kocēnu sporta skola S14 00:23:17 +00:05:24
14th 108 Artūrs Ralfs Stieģelis Dikļu pamatskola V14 00:23:29 +00:05:36
15th 116 Mikus Avotiņš Vaidava V14 00:23:54 +00:06:01
16th= 39 Markuss Kaucis Kocēnu sporta skola V14 00:24:04 +00:06:11
16th= 41 Markuss Dumpis Kocēnu sporta skola V14 00:24:04 +00:06:11
18th 107 Dāvis Jānis Elbrets Vecate V14 00:25:06 +00:07:13
19th 75 Dana Jauga Dikļu pamatskola S14 00:25:56 +00:08:03
20th 48 Ričards Girgensons Siguldas sporta skola V14 00:25:58 +00:08:05
21st 68 Dace Liepiņa Individuāli S60 00:26:21 +00:08:28
22nd 62 Džastins Singhs FK Gauja V14 00:26:44 +00:08:51
23rd 203 Gustavs Siliņš Kocēnu sporta skola V14 00:26:48 +00:08:55
24th 45 Ričards Jurjānis Kocēnu sporta skola V14 00:26:49 +00:08:56
25th 55 Kristofers Soročins ZVOC V14 00:26:55 +00:09:02
26th 69 Inga Vīksna Vaidava S60 00:27:05 +00:09:12
27th 85 Ralfs Dāvids Ūdris Dikļu pamatskola V14 00:28:10 +00:10:17
28th 110 Kārlis Roštoks Kocēnu pamatskola V14 00:28:13 +00:10:20
29th 102 Laila Ceika Valmiera Seniores 00:29:14 +00:11:21
30th 44 Rendijs Veikšāns Kocēnu sporta skola V14 00:29:17 +00:11:24
31st= 22 Annija Ošāne Siguldas sporta skola S14 00:29:23 +00:11:30
31st= 32 Sandija Rumba Dikļu pamatskola S14 00:29:23 +00:11:30
33rd 37 Rihards Vikmanis Kocēnu sporta skola V14 00:31:19 +00:13:26
34th 43 Reinis Mickēvičs Kocēnu sporta skola V14 00:31:48 +00:13:55
35th 74 Vanesa Inta Petrovska Dikļu pamtskola S14 00:32:21 +00:14:28
36th 202 Rēzija Kalniņa Siguldas sporta skola S14 00:32:41 +00:14:48
37th 79 Gunta Jaunkampe Dauguļi Seniores 00:33:46 +00:15:53
38th= 128 Linda Zēmele Kocēnu sporta skola S14 00:34:12 +00:16:19
38th= 129 Karīna Vitnija Kazaka Kocēnu sporta skola S14 00:34:12 +00:16:19
40th= 126 Nikija Jenāne Kocēnu sporta skola S14 00:34:18 +00:16:25
40th= 127 Marta Drille Kocēnu sporta skola S14 00:34:18 +00:16:25
42nd 130 Annija Žondaka Kocēnu sporta skola S14 00:34:19 +00:16:26
43rd 80 Inese Čarbarde Dauguļi S60 00:35:00 +00:17:07
44th= 54 Evija Soročina Valmiera Nujotaji 00:36:00 +00:18:07
44th= 103 Māris Meļķis Valmieras pagasts V14 00:36:00 +00:18:07
46th 66 Vita Zariņa Vaidava Nujotaji 00:39:06 +00:21:13
47th 133 Gunta Liepiņa Kocēnu MTB Nujotaji 00:39:08 +00:21:15
48th 70 Andris Āboliņš Kocēnu MTB Nujotaji 00:39:14 +00:21:21
49th 78 Vija Rumba Pati sevi Nujotaji 00:41:26 +00:23:33
  118 Artis Labsvīrs Siguldas sporta skola V14 DNF  
  49 Artūrs Brēmanis Siguldas sporta skola V14 DNF  
  105 Monika Girucka Dikļu pamatskola S14 DNF  
  97 Ralfs Baldiņš VSA-VALMIERA V14 DNF  
  99 Pēteris Dambekalns VSA-VALMIERA V14 DNF  
  98 Ralfs Jurjānis VSA-VALMIERA V14 DNF