Results for Lacpleša dienas skrejiens 2018 - 08-nov.-2018 - S14

...return to index

S14 - Results

1,2km

Pos No. Name Club Time Behind
1st 89 Marta Luize Pētersone VSK Noskrien/ Kocēnu novads 00:22:05  
2nd 95 Dinija Pinkule Kocēnu sporta skola 00:23:17 +00:01:12
3rd 75 Dana Jauga Dikļu pamatskola 00:25:56 +00:03:51
4th= 32 Sandija Rumba Dikļu pamatskola 00:29:23 +00:07:18
4th= 22 Annija Ošāne Siguldas sporta skola 00:29:23 +00:07:18
6th 74 Vanesa Inta Petrovska Dikļu pamtskola 00:32:21 +00:10:16
7th 202 Rēzija Kalniņa Siguldas sporta skola 00:32:41 +00:10:36
8th= 128 Linda Zēmele Kocēnu sporta skola 00:34:12 +00:12:07
8th= 129 Karīna Vitnija Kazaka Kocēnu sporta skola 00:34:12 +00:12:07
10th= 127 Marta Drille Kocēnu sporta skola 00:34:18 +00:12:13
10th= 126 Nikija Jenāne Kocēnu sporta skola 00:34:18 +00:12:13
12th 130 Annija Žondaka Kocēnu sporta skola 00:34:19 +00:12:14
  105 Monika Girucka Dikļu pamatskola DNF